// En 1 års fødselsdag //

// Ringe i vandet //

IMG_6815

IMG_6824

IMG_6891

IMG_6892 IMG_6893 IMG_6894

Dem har jeg stiftet bekendskab med. Sådan på den overfladiske måde. Nu hvor matriklen er inklusiv sprit nyt køkken. Det har nemlig ændret hele stueetagens karakter. Køkkenet altså. Og netop som ringe i vandet har denne ændring også påvirket mit syn på, hvordan jeg føler resten af etagen bør indrettes. Jeg har haft behov for at vende bøtten på hovedet og finde nye løsninger, som kunne få de forskellige elementer til at gå op i en højere enhed.

Jeg følte et behov for at få spisepladsen bedre integreret med det nye køkken, så der var en mere glidende overgang. Og ved at rykke min String reol samt bygge et modul mere på synes jeg virkelig at det er lykkedes. For ud over at det har skabt en super hyggelig atmosfære, så har det også rykket de to rum tættere på hindenden – helheden synes mere tydelig.

Køkken, spiseplads og stue er ét stort rum, så indretningen af selve reolen er for mig ret afgørende. Spisepladsen er jo netop bindeledet mellem køkken og stue, og det er derfor vigtigt at man får en fornemmelse af begge dele på den store reol. Så min samling af mælkekander står blandt andet side om side med bøger og andet nips, og jeg synes det fungerer så fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// En 1 års fødselsdag //